Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Yesname

30. 3. 2010 13:54
Těžko se

na to reaguje, protože do hlavy nikomu nevidíte. Dokonce je i možné, že jsou k tomu ty ženy donuceny. Ale to nemůžu posoudit. Jediné, co můžu posoudit, je "malá" chyba v překladu anglického citátu. Místo "nenávist obrácenou v lásku" určitě má být "lásku obrácenou v nenávist", případně "v nenávist obrácenou lásku", že?

0 0
možnosti
V

viveka77

30. 3. 2010 10:36
To jste hodně mimo

Čečenské ženy rozhodně nejsou zmanipulované chudinky, vědí dobře, co dělají. Mstí se agresorovi, který okupuje jejich vlast, když Čečensko už nemá jinou možnost jak se bránit.

Kdyby Rusko nechalo Čečnu na pokoji, mělo by klid.

0 0
možnosti
V

vidimtě

30. 3. 2010 10:47
Re: To jste hodně mimo

Přesně tak.

Byl jsem v Čečensku minulý rok. Jsou tam velice otevření lidé, říkají a konají podle svého přesvědčení. Za dobu pobytu, (14 dnů) , jsem nepoznal ani jednoho kdo by měl rád Ruskou vládu. Říkají že jsou to agresoři.

0 0
možnosti
V

vidimtě

30. 3. 2010 10:15
Něco mi chybí

"Možná to Rusové a další neumějí správně pojmout. Místo dalšího bombardování a dalšího násilí, dalšího zabíjení a lovu na patřičné vůdce teroristické jednotky by měli odvézt čečenské ženy a děti mimo Čečensko, mimo hranice, nabídnout jim jídlo, pití, azyl a zajistit jim pečující zdravotní sestry, psychologa."

Toto jsou slova autora blogu.

Je hezké že nabízíte alternativu. Nebylo by jednodušší kdyby agresor , v tomto případě Ruská armáda, opustila Čečensko a věnovala se problémům ve vlastní zemi ?

Bylo by po zabíjení , vraždách a terorismu. A ještě jeden dotaz : Byly atentáty a teroristické činy před Ruskou agresí do Čečny?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS