Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

misaviki

30. 6. 2010 9:27
Proč to ti chlapi dělají?

Případ první: chodili spolu několik let, když otěhotněla, sliboval jí modré z nebe, nastěhoval jí k sobě a vše vypadalo OK. K porodu s ní nešel, nesnášel pohled na krev. Nepřišel ani po porodu, jen druhý den přišla SMS, že se necítí být připraven na roli otce. Její věci odstěhoval k jejím rodičům do 2+kk. O dítě se několik let nezajímal, odmítal platit výživné. Po 6 letech se začal hlásit o práva a vykřikovat, že je coby otec poškozován,protože dcerka s ním nechce být. Případ druhý: na začátku velká láska, dvě děti. On sem tam zašel na pivo. Pak víc a víc. Ona dřela, přes den v práci, odpoledne na poli a u zvířat, večer šila na "vedlejšák". On už pak denně opilí, v nejlepším jí nadával, v horším bil, že je mu nevěrná ( zasvěcení věděli, že na to fakt neměla čas ani náladu, musela se otáčet aby nepochcípali hlady, protože on všechno propil a ještě jí peníze bral). Rozvod byl hrozný, strašně se rval o děti, ač o ně neměl nikdy zájem a nestaral se. Tak se ptám, proč to ti chlapi dělají?

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

30. 6. 2010 9:21
Někdo to rád horké,

druhý studené, jeden rád to koupené, druhý kradené. Jeden je rád bit, druhý se  rád pere, jeden rád rozdává a druhý zase bere.

0 0
možnosti
L

Lafinta

30. 6. 2010 8:52
a ze všeho nejhorší

jsou ,kromě trpaslíků, ukřivdění muži, kterým někdo šlápl na jejich ješitnost.... :-P Né všichni muži jsou tak dobrými "manažery", aby ukočírovali svojí rodinu. A pak kolem sebe kopu, a svalují vinu na své okolí.

0 0
možnosti
ÚNV

úplně nová Viktorka

30. 6. 2010 8:46
pěkný

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

30. 6. 2010 8:46
......

je to zajímavé. Každý má svůj osud ve svých rukou, jen ten poslední příběh je nějak nedokončený, teda alespoň z mého okolí znám človíčka který chtěl prcka a přesně dostal odpověď od přítelkině , že není připravená. Tohle mi říkal při pivku a dokonce jsme ten večer problém vyřešily. Stejně mi nějak nesedí, proč jeho ex. s ním chtěla být když s ním nechtěla děti :-/

Jinak karmička

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3710x
ip address