Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TKN

ta, která nejsem

8. 7. 2010 19:22
Velká část Čechů jsou totiž mamánci,

kteří vyžadují kompletní servis, a ještě aby žena pokud možno vydělávala víc než oni. Normální dospělý mužský, který dokáže občas uvařit, košile si žehlí sám a ví, že jídlo se nerodí v lednici, je pro Češku závan svěžího vzduchu.

0 0
možnosti
V

Vikina

8. 7. 2010 19:46
Re: Velká část Čechů jsou totiž mamánci,

Sisi, nepřeháněj, jsem starší než Ty o 10 let, a žehlil jsem už jako malý kluk (dělám to dodnes), neznám moc chlapů, co vydělávaj miň jako žena, a na nákupy jezdí se ženou (pokud nemaj zaměstnání, že lítaj po světě a doma jsou 2-3 dny v týdnu). Mamánky jsou až naše děti, páč tak si je vychovávaly naše feminami zpracované mangelky.

0 0
možnosti
N

norayellow

8. 7. 2010 19:00
To ma myslim

duvodu vice.Urcite tam casto hraje svoji roli kuchyn, ceska kuchyne je prece jen od toho co se vari venku odlisna. Pak je to vetsinou velmi dobra pece o rodinu. A pak je to urcite spojeni s domovem a to bych rekla ze je nejpodstatnejsi. Mysleni partnerky jim neni cizi, maji nejakou spolecnou minulost, koreny. Jeden vi o cem mluvi druhy anebo mu nedela problem to pochopit. Spojuje je historicky stejna minulos a proto nemaji problem partnera pochopit. Zkratka obrazne jak se rika - c.....rali spolu pres plot. Muz potrebuje od zeny vetsi pochopeni.Zena je tvarnejsi a dokaze se rychleji prizpusobit. Proto ji vetsinou nedela problem za manzelem do ciziny odjet. Muzi casto buduji karieru ve sve zemi, venku by vetsinou z nich alespon par let nebyli temer nic (netyka se svet. kapacit). Zamilovana zena prijme snadneji ze pujde prac. nize ve srovnani s tim co bylo doma. Zena hleda pro svou rodinu take solidni a bezpecne zazemi, to casto cizina nabizi. Jinak-nechala jsem vam na min. diskusi vzkaz.

0 0
možnosti
N

norayellow

8. 7. 2010 19:02
Re: To ma myslim

Jeste dodatek, dneska se mi vase zamysleni libiloR^. Vsechno v dobrem, p. blogere. Jsem rada, ze jste se neurazil, mate +R^

0 0
možnosti
L

lynda

8. 7. 2010 17:22
laska

v zivote je to uplne jednoduche.bud se clovek zamiluje,v tom  pripade nezalezi na tom jestli je to cizinec nebo ne,anebo clovek hleda cizince.v mem pripade to byla laska na prvni pohled a je mi jedno jestli ziju v cizine,nebo  v  rodnych cechach.pracovne poletujem a zijem i  jinde v evrope a muj osobni nazor je.cesti  kluci jsou simpataci.proste cesti klasicti honzove,ale  zivot  jako takovy si s zadnym z nich predstavit nedokazu.proste honzove.chyby jim ten rozhled a  klasika.skoda.po dvaceti letech si dovoluji ten nemali a prece velky rozdil poznat.:-P

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

8. 7. 2010 18:43
Re: laska

Láska? Říkáte, že láska na národnost nehledí,ale život s českým Honzou si neumíte představit. Tudíž jsem zmaten.

Honza;-D

0 0
možnosti
W

Wendolene+

8. 7. 2010 17:12
Zachovani naroda? Ha ha, tem jde jenom

pohodli, Cesi jsou vic v pohode s zenskou, ktera mluvi jejich jazykem, umi varit jejich jidla, Cesi vubec nejsou tolik na experimenty jako zenske, navic ceske zenske dohaneji zavrene hranice behem let komunismu;-D Nekdy se to stane, ze se clovek zamiluje do cizince, aniz by to planoval. A nekdy se planovane hleda manzel cizinec za kazdou cenu.:-) Jak kdy, jak kde.

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

8. 7. 2010 18:44
Re: Zachovani naroda? Ha ha, tem jde jenom

A proč ne zachování národa? Myslíte si,že čeští muži jsou tak omezení a fakt nemůžou žít bez knedlovepřozelo?

0 0
možnosti
G

Gmur

8. 7. 2010 16:50
Ptate se proc?

To se divim. POdivejte se na svuj vlastni blog:

*http://janschneider.blog.idnes.cz/c/144740/S-zenou-ktera-nevari-s-tou-se-dobre-nedari.html*.

Proste vy chcete zenu, ktera vari. NO zkuste to s timhle nazorem za hranicemi, treba v anglictine nebo francouzstine.

0 0
možnosti
W

Wendolene+

8. 7. 2010 17:18
Re: Ptate se proc?

najde i v cizine, sice hur, ale najde. A konkretne Francouzky se neupejpaji s varenim. Copak Gmur, vy byste radeji byla chlap, chodila do prace a mela doma muze chuvu, ktery by varil, staral se o deti,hlavne nedelat nic materskeho, ze Gmur?

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

8. 7. 2010 15:46
Pravda je krutá-plat v eurech,požadavky v eurech

A platy manželů v Čr v korunách a 30% oproti sousedům....to nemá řešení. Holky jdou k trojnásobku příjmů, kluci na třikrát zmlsanější sousedky dojem  neudělají...surové? Ne, pravdivé.:-/

0 0
možnosti
AA

Saša

8. 7. 2010 15:52
Velmi přesné.

Napsal jste to stručně, jasně a pravdivě.

Není co dodat, protože nic jiného za tím už není.

0 0
možnosti
PV

VerneP

8. 7. 2010 15:30
No, podle me ...

... to taky muze byt tim, ze sem zavita dost kluku ze zapadu, kteri si jaksi vyjedou "na lov", a chudinka korist uz jim nedopreje svobody. Zatim co holky ze zapadu sem hledat partnera nejezdi a o ceskych klucich se vi, ze moc radi z pece nelezou. Z vychodu je pak vetsinou obracena situace, fakt neznam cesku, co by si vzala Rusa, zatim co par Ruskych holek se tu provdalo, protoze se obcas dostaly na nejakou tu diskoteku a svou krasou 20 let uhranuly nejakeho hrebecka. Nicmene ja zustal u domaci produkce.

0 0
možnosti
M

Makka

8. 7. 2010 20:10
Re: No, podle me ...

A to ja par devcat, co si vzala muze z Ruska ci z nejakeho byvaleho statu SNG, znam. Nevidela bych to tak pesimisticky.

0 0
možnosti
MB

MacX

8. 7. 2010 15:24
Elementary...

Podstata toho jevu je stará, jako lidstvo samo: ženy si sexem ekonomicky pomáhají, muži jen výjimečně. A tak se ženy NEvdávají do Ruska nebo na Ukrajinu, protože jsou to země chudší, než Česko, ale třeba do USA nebo Západní Evropy. A stejně tak, pokud už si Čech vezme ženu- cizinku, tak to bude snazší třeba z Ruska, než z Ameriky.

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark VI

8. 7. 2010 15:56
Re: Elementary...

touché R^

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 7. 2010 15:21
vedle jak ta yedle :-)

jsme mezi vyspělými zeměmi tak průměrně či mírně podprůměrně bohatí.......ale máme jedny z nejhezčích žen (podobně např. Slovensko, Ukrajina,...)

Takže výsledek je logický.....až budeme bohatší....statistika se přetočí a bude tu např. více Ukrajinek (jsou to fakt kočky hmmmm) :-)

Zatím jsou v kurzu spíš naše ženy než naši muži.....to je krutá ekonomická realita.:-)

0 0
možnosti
DK

dakram1

8. 7. 2010 15:18
Názor...

Názor z blízké rodiny...cizinky nechtějí...protože se cizinky nechtějí o ně starat....i to je tedy možné...Vnaši mamánci...(i když to nemyslím ve zlém a doslova..)

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3710x
ip address