Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

littlemisssunshine

27. 7. 2010 17:28
Souhlasim, ze pan

Bosak to hodne prehnal. A at je TB tehotna nebo ne, bylo to dost nevkusne!:-)

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

27. 7. 2010 17:59
Re: Souhlasim, ze pan

mě připadá celý jeho boj nevkusný

0 0
možnosti
C

crutov

27. 7. 2010 17:03
Cinkání, těhotenství, virtuální realita.

Život je opravdu rozmanitý, je zajímavé kolika možnými způsoby se dá interpretovat jedna situace. Vy začínáte bohužel od prosřed, tedy zcela chybně. Navíc hrajete na city s těhotenstvím, což je myslím fakt, kterého si pan Bosák nebyl vědom. Reagoval na adminku a ne těhotnou ženu, již by chtěl snad rozrušit.

-

Ale k tomu, co jinde prochází či neprochází. Kyberšikana a stalking je něco, co určitě neprochází ve slušné společnosti. Stejně jako duplicitní účty, nové účty po banu atd. To je jenom zde, na normálních fórech něco podobného nefunguje.  Máš ban, děláš flame wars, tak bye :/ Je to jako když budete mít knajpu a někdo tam denně bude dělat bordel, votravovat jiný hosty atd. Příště až se takovej exot objeví ve Vašich dveřích, pošlete ho automaticky do...

-

Pan Bosák bojuje proti přesile anonymních nicků a multi identit, co se na něm chtěly popást. Že zvolil expresivní formu celkem chápu, stejně jako to, že se mu nelíbí, že se admini dívají na sprostý slova a ne sprostý, podlý chování.

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

27. 7. 2010 17:06
Re: Cinkání, těhotenství, virtuální realita.

Pan Bosák ale nebojuje. On nadává. argument není Ty ku...o, to spíš patří někam do hospod. Pan Bosák byl jako diskutér sprostý, dostal teda ban. To jsou pravidla. Teď je to spíš bouře ve sklenici. Já nevidím v kritice žádnou šikanu. Je to jenom na blogerovi, jak se vyrovná s negativními názory na něj. A hej, můžem si vypnout diskuze.

Myslíte si, že kdyby byl p. Bosák vědom těhotenství, reagoval by jinak. Myslíte, že je normální, že ženy chtějí rytíře a pak obdivují hulváta?

0 0
možnosti
KJN

Krysařík je nezničitelný.

27. 7. 2010 16:23
Tak nějak to je.

A reakce dotčených "žen" níže to jen potvvrzují. Jak jednoduché by bylo, nazvat je některým velice trefným ale bohužel nepřijatelným jménem z bohatého slovníku pana Bosáka.:-/

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

27. 7. 2010 16:48
Re: Tak nějak to je.

Dík. Zajímavej nick;-D

0 0
možnosti
A

Astartoth

27. 7. 2010 9:37
urazeni novin

No nejake bezuzdne nadavani urcite ne, ale kritizovat noviny se snad smi, takovy FOX je neustale dehonestovan liberaly a Guardian zase konzervativci. Mezi nami, ten guardian je vskutku priserny platek.

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

27. 7. 2010 16:49
Re: urazeni novin

Jistě, ale dejme tomu, že Guardian by měl blogera, myslíte, že by mu jen tak trpěli, aby sprostě nadával lidem a dělal válku s adminy? Urážení na veřejném blogu, které patří k novinám?

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

27. 7. 2010 9:35
Nic ve zlém...ale

jste nejen mimo mapu, ale i mimo mísu;-D

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

27. 7. 2010 17:03
Re: Nic ve zlém...ale

jak myslíte. Já jsem byl vychovanej k tomu, aby ženským neříkal, že jsou ......a nepřipadá mi moc vkusný urážet těhotnou ženskou.

0 0
možnosti
A

amateur

27. 7. 2010 9:31
sex v americe

Pan Bosák žil v Americe 20 let. Jako signatář Charty 77 dostal v USA politický azyl. Začínal jako chudý  immigrant uklízením. V tom měl ostatně praxi už z Prahy. Z community college se vypracoval na přední universitu. Kromě jiného studoval i "Woman Literature" a k ženám má respekt. Vy pane, píšete tendenčně. Argumentovat těhotenstvím dokáže každý demagog manipulující emoce. Pan Bosák nemohl vědět, zda adminka je v požehnaném stavu, o to zde nejde. Pokud se vyjadřuje k nějakému tématu, zjistěte si nejdříve, o co se skutečně jedná.  

0 0
možnosti
V

V.K

27. 7. 2010 9:47
Re: sex v americe

Ze stejného info soudku: p. Bosak je jedním z STB spolupracovníků a skartace jeho spisu provázela nebývalá hysterie. I historie. Život není čb jak rozbitá Tesla Oravan. Bosak píše - psal - v začátcích tak nádherně expresionalisticky, až si člověk myslel, že tam byl/je s ním. Pak se něco zvrtlo, stejně jako na lidovkách a týdnu a spustila se zcela identická reakce čtenářů a diskutérů. Model se zkrátka opakuje, v kom je tedy problém?

0 0
možnosti
W

Wokobere

27. 7. 2010 9:29
Vy hlavně neumíte rozpoznat

co je hulvát.

Přišel jste do případu v půlce. A nenapadlo vás, že když je někdo naštvanej, tak asi může být kvůli něčemu?

Paní Boehmová pokud požaduje ohledy, má se uchýlit ke klidnější práci, a nepoužívat svůj stav jako štít při výpadech.

0 0
možnosti
V

V.K

27. 7. 2010 9:40
Re: Vy hlavně neumíte rozpoznat

No, tohle o vás Viveko lecos vypovídá.Rv V rámci objektivity si opravdu přečtěte smazané příspěvky vašeho borůvkového gentlemana, občas i jeho dodatky v  článcích. Neustále aktualizováno - díky tomu, že dostal ban. Hezký den.

0 0
možnosti
PVBAN

papaya v banánu a naopak

27. 7. 2010 9:14
bez karmy

souhlasím s předřečníkem, že nevíte  vše...

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

27. 7. 2010 16:55
Re: bez karmy

je jedno, co vím. Přečetl jsem si jeho reakce. Je to hulvát. Jste li žena a souhlasíte li s takovým jednáním, něco není v pořádku.

0 0
možnosti
BD

Boulder Dash

27. 7. 2010 9:11
vy zrejme nemate o praxi zdejsi cenzury ani poneti

nemazou se tady jen ony vulgarity, rasisticke texty apod., mazou se tady i prispevky, ktere dle mineni cenzora "nesouvisi s tematem clanku", pod coz se da schovat prakticky cokoliv, co cenzora napadne. Mohl bych vam poslat par svych smazanych prispevku z minulosti (z jineho nicku), na nekterych z nich nenajdete ani stopu vulgarity. Uznavam, ze tak polovina z nich byla na hrane nebo za hranou, ale druhe polovina byla dle meho smazana neopravnene. Na dotaz po duvodu smazani se vam vetsinou nedostane zadne odpovedi. Jakmile si cenzor "oblibi" vas nick, tak je schopen vas zrusit behem jednoho dne a nemuzete nic delat. Jiste, je to jejich server, ale cloveka to stve

0 0
možnosti
KJ

zpetak

27. 7. 2010 9:04
Jó pane jste mimo mísu.

Patřím mezi zastánce pana Bosáka.Musel by jste sledovat celou historii dění na novinářských serverech.Ta paní není žádný andílek. Ta paní od začátku až do dnes chrlí na pana Bosáka akce podpásové.Vláčí pana Bosáka po různých serverech a soukromných stránkách.Nenechá ho ani na chvíli.Ta paní je panem Bosákem posedlá.Používá STB způsoby i se svými kamarády.Možná si v minulosti něco udělali. A jak pan Bosák začínal? Psal o svých zážitcích po návratu do Čech a hodil do svého článku sem tam fotku.A smečka nastoupila.....Já bych se i hůře zachoval ať žena či nežena...

PS: Než začnete cokoliv psát ( vím, přes oceán je to těžké) ověřte si fakta.

Přeji hezký den a zdravíčko.  Snad to té smečky "STB" nepatříte.To by přání neplatilo....

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3710x
ip address