Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bětka.báthory

28. 10. 2010 12:57
Wallander je mizerný seriál,

nudný, bez humoru, se zápletkami koncipovanými a la thése, každá vyznívá jako agitprop multikulti a eko šílenců hájících nevinné musulmanské přistěhovalce, nevinné napravené pedofily, odsuzující hnusné bílé švédské muže chodící do práce a tím dusící ubohou přírodu a pronásledující neviňátka celý život trpící na sociálních dávkách.

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

29. 10. 2010 4:29
Re: Wallander je mizerný seriál,

Ale tady přece nejde o seriál. Použil jsem jenom příběh z toho seriálu, protože nádherně ilustruje, jak to dopadá, kdyz občané dělají hon na čarodějnice, soudce lynče atd. Navíc jste mimo s tím seriálem, je to obyčejné krimi, knihy od Henkela Manninga jsou lepší, uznávám, ale jak už jsem řekl, tady vůbec nejde o seriál.

0 0
možnosti
PH

petrph

28. 10. 2010 12:30
klidně se to tak mohlo stát.

Nebo to bylo spíš akčně prodlouženo, aby bylo víc peněz za scénář a víc času na reklamy.A nebylo nutné do toho cpát staršího bráchu, drogy a podobně, ten kluk moh spadnout do moře a utopit se nešťastnou náhodu.

Opravdu asi není nutné,a by si to šla veřejnost a sousedé "vyřídit" s místním známým pedofilem, pokaždé když se nějaká holka nevrátí včas z rande. To už je, když už to znepokojení rodiče brzy ohlásí, věcí místní policie, která má přístup do registru pachatelů, takže by si mohla místní podezřelé proklepnout tak i tak..

Že je patřičnej rozdíl v tom, jestli to řeší policie, která si dokáže poměrně rychle zjistit alibi podezřelého, zda se léčí, abstinuje, porovnat stopy, a řešení davu, který to z něj příjde akorát vymlátit.. je nabílední..

:-(

0 0
možnosti
RS

starej pardal

28. 10. 2010 12:00
dekuju za tuhe pohadku o chudakovi cestnym pedofilovi

ona realita je pomerne jina...

v nasi male visce se uz leta letouci cas od casu potlouka pedofil. ne ze by tady bydlel... on se jenom tak potlouka. obcas si najde nejakou holcicku a obtezuje ji, snazi se ji vtahnout do auta, taha ji do krovi, ap. ZATIM zadnou nezabil. jde si na par mesicu sednout a pak jede nanovo.

ZATLOUKANIM jeho indentity se nedosahne niceho, jenom toho, ze ma lepsi podminky pro svou trestnou cinnost. ROZVIRENIM problemu se dosahlo toho, ze dve-tri deti uz byly pomoci cizich lidi zachraneny, jelikoz lidi vic koukaj, co se deje.

ano, mistni pedofil uz taky dostal po cuni. od otce, co ho pristih, jak tahne jeho dceru do krovi

Rv tyhle KYDY o chudacich pedofilech si nechte pro dusevne zaostale... ;-€

0 0
možnosti
S

sampis

28. 10. 2010 12:38
Re: dekuju za tuhe pohadku o chudakovi cestnym pedofilovi

Mno a zkoušeli jste volat už policii, že se tam potlouká a obtěžuje? Vaše historka mi nepřijde moc pravdivá.

0 0
možnosti
M

mandy12

28. 10. 2010 11:41
pedofil

Nezlobte se, ale podle me si clovek, ktery znasilni dite druhou sanci nezaslouzi. Spousta deti si nese psychicke nasledky cely zivot. Nekdo se s tim nedokaze vyrovnat a spacha pozdeji sebevrazdu nebo se snazi zapomenout v drogach nebo alkoholu. Proc by nekdo, kdo znici zivot nekoho a jeho blizkych mel dostat druhou sanci, kdyz zivot jeho obeti je v troskach.

0 0
možnosti
S

sampis

28. 10. 2010 12:39
Re: pedofil

Ono velmi často nejde o znásilnění. A pedofilové se na pohlavním zneužívání dětí podílí méně než deseti procenty. Mnohom časteji jsou to jejich příbuzní, kteří nejsou pedofilové.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

28. 10. 2010 11:02
Jenže opakujete hrubou nepřesnost

Pedofilie je úchylka, nemoc. Nemoc není trestná. Trestné jsou některé skutky. Bavme se tedy o tom, co je relevantní a neopakujme zřejmé nesmysly v článcích, na něž reagujeme! !

Otázka tedy nezní, zda seznam pedofilů, s kterými údaji a zda má být veřejný, ale zda seznam sexuálních delikventů a zda má být veřejný (případně - které údaje mají být veřejné).

0 0
možnosti
DC

děda Chasan

28. 10. 2010 11:01
Tyhle člány placených blogerů se tu dají čekat

MF je klasické medium které se zastává volného pohybu problémových osob. Zároveň se staví za jejich "práva", tzn pak máme takové zákony které jsou totálně bezzubé. A ve finále když terorizovaní občané se začnou bránit, tak je MF bude kritizovat jak jsou zlí a xenofobní.

0 0
možnosti
PS

Petr-007

28. 10. 2010 10:57
Děkuji za dobrý text.

0 0
možnosti
M

Matthias

28. 10. 2010 10:48
karma

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3710x
ip address