Jan Schneider

Čím víc muslimů, tím víc problémů aneb Islámu ne!

11. 10. 2010 10:48:49
Adaptováno z knihy Dr. Petera Hammonda "Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat." Islám není náboženství, není to ani kult. Je to, v jeho nejvyšší formě, totální a kompletní stoprocentní systém života. Islám má náboženské, právní, politické, ekonomické, sociální a vojenské složky. Náboženská část je složena ze všech ostatních komponentů.

Islamizace začíná, když je v zemi dostatečný počet muslimů, kteří apelují na jejich náboženská práva.
Když politicky korektní, tolerantní a kulturně diverzní společnost přijme požadavky muslimů na jejich náboženská práva, některé z těch ostatních složek islámu se začínají vtírat do toho taktéž.


Jak to funguje?


Dokud je populace muslimů okolo nebo pod 2 % v jakékoliv zemi, muslimové se dají pokládat za mírumilovnou komunitu a ne jako hrozbu pro ostatní občany. Toto je případ v:

USA -- Muslim 0.6%
Austrálie -- Muslim 1.5%
Kanada -- Muslim 1.9%
Čína -- Muslim 1.8%
Itálie -- Muslim 1.5%
Norsko -- Muslim 1.8%

Od 2% do 5%, začínají kázat a "najímat" z jiných etnických a protivládně zaměřených minorit, často s rekrutováním z řad věznů a pouličních gangů. Toto se děje v:

Dánsko -- Muslim 2%
Německo -- Muslim 3.7%
Velká Británie -- Muslim 2.7%
Španělsko -- Muslim 4%
Thajsko-- Muslim 4.6%

Od 5% a výš, uplatňují příliš velkou moc v porovnání s velikostí jejich populace v procentech. Například, vynucují si potraviny halal, tím vytvářejí pracovní místa v potravinářském průmyslu pro muslimy. Toto dále vyvíjí tlak na supermarkety, aby nabízely halal sekci - a vyhrožují, pokud se tak nebude dít. Toto se děje v:

Francie -- Muslim 8%
Filipíny -- 5%
Švédsko -- Muslim 5%
Švýcarsko-- Muslim 4.3%
Nizozemí -- Muslim 5.5%
Trinidad & Tobago -- Muslim 5.8%

Takto se snaží dále dostat povolení od místní vlády, aby si mohli vládnout sami uvnitř svých ghet podle šária, islámského práva. Konečný cíl všech Islamistů je zavést právo šária všude na světě.

Když je muslimské populace 10% , porušují práva a tím dávají najevo, že si stěžují na svoje podmínky. V Paříži už jsme viděli hořící auta. Jakákoliv nemuslimská akce uráží islám a vyvolává vzpoury a výhružky, tak jako v Amsterdamu, kde se protestovalo proti vtipům na Mohameda a filmům proti Islámu. Tyto akce jsou k vidění denně, hlavně v muslimských sekcích v:

Guyana -- Muslim 10%
Indie -- Muslim 13.4%
Israel -- Muslim 16%
Keňa -- Muslim 10%
Rusko -- Muslim 15%

Když se dostanou na 20%, národ může očekávat vzpoury, džihádovské skupinky, zabíjení, pálení křestanských kostelů a židovských synagog, jako např. v:

Etiopie -- Muslim 32.8%



Muslimská populace 40%, národy zažívají masakry, teroristické útoky a militantní stav, jako třeba v :

Bosna -- Muslim 40%
Čad -- Muslim 53.1%
Libanon -- Muslim 59.7%

Od 60%, národy prožívají persekuci ostatních nevěřících, tj. věřících v jiné víry a ateistů, včetně muslimů nekonformistů, etnické čistky - genocidu, užívání práva šária jako zbraně, a Jizya, daň placená nevěřícími, jako třeba v:

Albánie -- Muslim 70%
Malajsie -- Muslim 60.4%
Katar -- Muslim 77.5%
Sudán -- Muslim 70%

Nad 80%, očekávejte denní zastrašování a a násilný džihád, etnické čistky řízené vládou, genocidu, při čemž je snaha vyhnat všechny nevěřící psy a zavést 100 procentní populaci muslimů, příkladem je

Bangladéš -- Muslim 83%
Egypt -- Muslim 90%
Gaza -- Muslim 98.7%
Indonesie -- Muslim 86.1%
Iran -- Muslim 98%
Irák -- Muslim 97%
Jordán -- Muslim 92%
Maroko -- Muslim 98.7%
Pakistán -- Muslim 97%
Palestina -- Muslim 99%
Sýrie -- Muslim 90%
Tadžikistán -- Muslim 90%
Turecko -- Muslim 99.8%
United Arab Emirates -- Muslim 96%

100% muslimská populace znamená mír 'Dar-es-Salaam' -- islámský mír, kde je mír, protože všichni jsou muslimové a Madrassy jsou jediné školy, Korán je jediné platné právo, jako je tomu v

Afghanistán -- Muslim 100%
Saudská Arábie -- Muslim 100%
Somálie -- Muslim 100%
Jemen -- Muslim 100%

Bohužel mír nikdy není, protože v 100 % muslimských státech žijí nejdradikálnější muslimové, kteří zastrašují a kážou nenávist, a kterí uspokojují jejich žízeň po krvi třeba zabíjením méně radikálních muslimů, z důvodů různých...

'Než mi bylo 9 let, naučil jsem se základy arabského života. Já proti svému bratrovi, já a můj bratr proti svému otci, naše rodina proti našim bratrancům a klanu, klan proti kmenu, kemen proti světu a všichni proti něvěřícím. -- Leon Uris, 'The Haj'

Je důležité, abychom rozuměli, že v některých zemích, kde je populace muslimů pod 100 %, jako Francie, žijí minoritní muslimové v ghetu, které jsou ale 100 muslimské a kde si žijí podle práva šária. Státní policie tam vůbec nechodí, nejsou tam národní soudy, školy, ani nemuslimská zařízení. V takových situacích se muslimové neitengrují, jejich děti chodí do madras, učí se korán a stýkat se s nevěřícím je zločin trestatelný smrtí. Proto v některých oblastech v některých zemích mají muslimští imáni a extrémisté víc moci než národní průměr uvádí.
Dnešních 1.5 miliard muslimů jsou 22% z celosvětové populace, ale jejich porodnost je vyšší než ta křestanská, hinduistická, židovská a ta dalších náboženství. Muslimové překročí 50 % celosvětové populace koncem tohoto století.

Takže, chlapci a děvčata, nechávejme lišku, aby hlídala kurník. Vlci budou shromažďovat ovečky!

Poznámka: Omlouvám se za svůj vlastní neodborný překlad z angličtiny do češtiny. :)

Autor: Jan Schneider | karma: 36.49 | přečteno: 3019 ×
Poslední články autora