Jan Schneider

Češi jsou bledí vrazi a mají velká čela aneb nevěřte všemu na netu

19. 10. 2010 12:21:46
Jak vypadají typičtí Češi? Z Answers.com Light Light hair, and light skin. I am a huge majority Czech, and my dad is just about 100% of it. Whenever he explains them, they have light eyes, light skin, and light hair. All light colors. Supposidly most are kept to themselves, and are heritary brought up very cold and quiet. I've noticed that they have big foreheads. Jsem z velkého podílu Čech a můj táta je skoro 100 % český. Kdykoliv je vysvětluje, mají světlé oči, světlou barvu kůže a světlé vlasy. Všechno světlé. Pravdipodobně se drží sami k sobě a jsou dědičovně vychovaní velmi chladní a tiší. Taky jsem si všimnul, že mají veliká čela. To je zhruba překlad onoho inteligenta, který umístil tuto odpověd na otázku Jak vypadají typičtí Češi.

A nyní Yahoo a jejich odpovědi o Češích.

Otázka:

Question about Czech people...

Dad found his real mother and found out she was full czech, so I am 1/4 Czech, I was wondering if Czech people had any characteristics special to them? Like color skin, hair, physical traits. And are there any scholarships or affirmitive action rules for Czech people getting into college? Answers are greatly appreciated. Táta našel jeho pravou matku a zjistil, že byla úplná Češka, takže já jsem 1-4 Čech, tak by mě zajímalo, jestli Češi mají nějaké speciální charakteristiky? Jako barvu kůže, vlasů, fyzické znaky? A jsou nějaké stipendia nebo afirmativni akce pro Čechy jdoucí na vysoké školy? Odpovědi velmi ocením.

ODPOVĚDI

Best Answer - Chosen by Voters *Czech people are white/caucasian, blond/brown/red hair. And I guess some people there have freckles? ....Thats all I know. Češi jsou běloši, blonďatí-bruneti-rudovlasí. A asi mají někteří pihy? To je vše, co vím.

*Czech women are attractive. Lots of redheads, but also burnettes and blonds. Semi large noses are common for Czech's (I love big noses personally). I know there are scolarships, mostly in literature.

My fiance is Czech. Češky jsou atraktivní. Hodně rudovlásek, ale taky brunetek a blondýn. Mírně velké nosy jsou běžné pro Čechy (osobně miluju velký nosy). Vím, že mají stipendia, hlavně v literatuře. Můj snoubenec je Čech.
*Czech people are normally either murderers or drug addicts, sometimes both. Good luck ! Češi jsou normálně buď vrazi nebo narkomani, občas obojí. Hodně štěstí!

Vidíte, vážení, ne všechno na netu lze brát vážně. Odpovědi jsou sice k smíchu, ale i k zamyšlení.

To nám to nandali, co? Co to dokazuje? Nic. Nebo jenom to, že vzdělaní je důležité a že idioti jsou všude? Pokud jste někdo narazili na podobné pitomosti, pochlubte se.

Zdroje:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100829115340AAomqge

http://wiki.answers.com/Q/What_are_the_physical_characteristics_of_Czech_people

Autor: Jan Schneider | karma: 15.47 | přečteno: 2672 ×
Poslední články autora