Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Danny_Kay

7. 3. 2010 7:20
Diakritika...

...samozrejme v diskuzich dulezita neni, neco jineho je uredni dopis nebo uredni email...Katastrofa ale je, kdyz nekdo pise s gramatickymi hrubkami. Zatimco absence gramatiky nehovori nic o tom, jak je clovek na tom se znalosti cestiny, tak gramaticke hrubky jednoznacne ano. A je opravdu trapne, kdyz Cech neumi cesky, prestoze cestinu pouziva cely zivot. Jestlize se nekdo neni schopen naucit svuj vlastni jazyk za mnoho let, pak je velmi pravdepodobne, ze bude zaostaly i v jinych oblastech...

0 0
možnosti
RR

udor

7. 3. 2010 7:11
Diakritika není to hlavní

 Vadí to, že mnohé krajany baví hlavně štvát na českých diskusích. Nabízí se otázka : Proč se jim to líbí lézt sem ze svých krásných harmonických domovů v zemích neustále se usmívajících lidí? Asi tam nezapadají a touží po konfliktech? Chtějí poukázat na to, že to co se děje tady, by se tam za vodou dít nemohlo? A oni už za tou vodou jsou, a proto mohou nevěřícně a povýšeně kroutit hlavou...a to není sympatické.

0 0
možnosti
FK

manilaman

7. 3. 2010 6:59
Casto ti, kteri

Nemaji co dodat k vasemu, (kazdemu ) clanku, tak se uchyli k necemu kde vas mohou usadit. JSou to takovi ostarove. Ja jsem zmenil do diaktriky taky jen proto, ze mi rikali" A co tak hacky a carky, to by neslo?" nakonec jsem si zvyknul a je pokoj, ted zase hledaji kde je chyba a reknou: Ani jsem to nedocetl do konce, pro chyby se to nedalo cist. Pri tom jsem tam nasel treba jednu chybu, kterou jsme omylem prehlednul, ale oni se citili vitezove. Ani bych to nebral vazne. Dnes jsou mi takovi chytraci ukradeni, ani se s nimi nezdrzuji. Nebo je sesmesnim sam a mam pokoj. Obycejne s euz neozvou.

0 0
možnosti
VA

ados_cz

7. 3. 2010 6:38
Nejaka diakritika,

to neni to dulezite, hlavne mezi mladymi a kamarady, kdyz si pisem na icq a podobne. Dulezity je obsah sdeleni. Je fakt, ze nekdy to v urcitych konkretnich pripadech muze byt matouci, ale vetsinou si to clovek spravne domysli. A na mojem britskem mobilu, z ktereho prave pisi, ani Cestinu nemam. Takze tak teda.

0 0
možnosti
ME

dedekzbazalu

7. 3. 2010 6:27
hm, tak nějak

jsem nepochopil... what is about?

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3710x
ip address