Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

29. 7. 2010 0:47
je dobre kdyz umi varit oba

:-), a kdyz oba umi byt kreativni (nejen) v kuchyni. Podobne vidim i muzskeho: mel by si umet poradit doma s ruznyma spravkama. Pokud ma obe ruce leve, je to blbe.

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

8. 7. 2010 10:31
Hezký rým

To budu používat :-)

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

8. 7. 2010 19:04
Re: Hezký rým

:-)

0 0
možnosti
Z

Zawgat_Mohammed

4. 7. 2010 23:24
A co muz?

A otci by nemelo lezet na srdci blaho a stravovani deti?

Pokud pisete, ze zena by mela zajistit plne zaludky rodiny, potom zminte i to, ze muz by v tom pripade mel rodinu zajistit financne.

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

6. 7. 2010 3:05
Re: A co muz?

Ono to není jenom o naplnění žaludku, je to i o něčem víc. Ale děkuji za váš názor. Muž donese peníze, tak budete vařit?

0 0
možnosti
H

http://rossi.blog.idnes.cz

3. 7. 2010 20:51
Ač žena, souhlasím. :-)

V jídle a vaření je víc než "služba", je to krásná možnost, jak udělat radost sobě i tomu druhému. Miluju dlouhé rozhovory u jídla i po něm a stále tu "vzpomínku" na jeho chuť v ústech. A oboustranně, podotýkám. Miluju, když přítel udělá nějaké úžasné curry. Pak víno, muzika, .... ;-)

0 0
možnosti
H

http://rossi.blog.idnes.cz

3. 7. 2010 20:53
Re: Ač žena, souhlasím. :-)

ještě: ono je samozřejmě velmi důležité, pro koho vaříte a s kým si jídlo si užíváte.

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

3. 7. 2010 2:04
Takže dámy, na vysvětlení a pánům děkuji za reakce podpory

české ženy, ŘÍKÁTE, že kdyby chlap přinesl domů dost peněz, tak se budete starat o děti a vyvařovat bez problémů? Jenže to není pravda. Vidím to na chlapech a jejich ženách. I když člověk má slušný plat, přece jen ženský nechtějí být doma. Já nemluvím o služkách, já mluvím o ženských, který se starají o to co ten druhý jí, starají se o děti  atak.

0 0
možnosti
IX

IfčaX

3. 7. 2010 8:40
Re: Takže dámy, na vysvětlení a pánům děkuji za reakce podpory

Myslím,že to dámy neříkaly. Jen upozornili, že jste si postavil požadavky, aniž byste aspoň náznakem uvedl, co zase nabízíte vy. Ale jestli vás to potěší, v diskuzi už jste to, myslím, docela napravil. ;-)

0 0
možnosti
PZ

0xf

3. 7. 2010 0:15
postrehy

Ja prosel vyvojtem takto. Varit moc neumim temer vubec. Jsem spise vyrobcem ruznych uhelnatych utvaru. Proto jsem si vzdycky rikal ze vareni me nezajima. Staci mit na to aby clovek zasel do nejake lepsi restaurace. Opravdu jsem v tomhle byl vybiravy a na cenu nehledel. No i tak jsem to po cca 10 letech trosku odnesl na zdravi. Takze ta domaci neco do sebe ma kdyz se to umi. Muj nazor je takovy ze zalezi hodne co za praci clovek vykonava. Kdyz se delat v tezkem strojirenstvi tak mi uvarit nejakou mrkev dle dnesni mody tak to "leti oknem". Tohle si moc zen neuvedomuje ale je to tak. A ac nemam problem si vydelat na kucharku. Tak bych si nevzal nikdy zenskou ktere pusobi problem vareni jak v kavlitativni rovine tak v tom automatizmu ze proste zenska chlapovi uvari. 5 jazyku je zajimavych hlavne vecer:D ale co v poledne ze...

0 0
možnosti
V

Vikina

3. 7. 2010 1:13
Re: postrehy

Jasně, není nad domácí stravu. Navíc, v dnešní době je to dobrý test, zejména když dvojky žijí spolu nějaký čas na zkoušku. Ženskou, kterou nebaví vařit, nebaví ani řada dalších důležitých věcí, takže co s ní jiného, než urychleně vrátit mamince.

0 0
možnosti
TKN

ta, která nejsem

2. 7. 2010 21:37
Vařit jsem se naučila v sebeobraně,

protože moje matka je přesně ten typ, který považuje vaření za opruz a závodní a školní jídelny za Boží dar. Však si v nich taky záhy zničila zažívaní. Naprosto souhlasím v tom, že správný apetýt a vynalézavost v kuchyni a u stolu je předzvěstí i apetýtů jiných. Kdo dokáže potěšit partnerův jazýček a žaludek, dokáže potěšit i jiné jeho součástky.

Jen bych dodala, že velice sexy je i muž, který vaří. Jelikož s klenotem oba pracujeme doma na volné noze a jednou honí termín ten, jindy onen, vaří a nakupuje kdo má zrovna čas, a ten druhý to potom velice chválí a oceňuje. Každý máme svůj styl a specialitky, takže se nenudíme.

0 0
možnosti
V

Vikina

3. 7. 2010 0:45
Re: Vařit jsem se naučila v sebeobraně,

jémine, Ty jsi přešla na diakritiku :-P;-):-)?

0 0
možnosti
W

Wendolene+

2. 7. 2010 21:11
Neco na tom je...

Uvidime, co budete psat, az se nekdy vazne ozenite, hlavne take zalezi s kym. Problem v dnesni dobe je, ze hodne zen podlehlo klamu slepicoidnich casopisu, ze muz ma byt chuva, kuchar, zatimco ony maji delat karieru a deti snad ani nemit, a pokud ano, tak odsunout do skladu ( materskych center), aby mely cas na sebe...Chapu vas, ale budete to mit tezke, zvlast v USA, kde se vari v prumeru jednou za rok;-D

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

3. 7. 2010 1:35
Re: Neco na tom je...

Děkuji, ano, je to těžké, já nechci domácí puťku, ale taky nechci chlapa, jestli víte co myslím:-)

0 0
možnosti
HS

Šnajdr

2. 7. 2010 20:15
Dobry den vsem, pisu z prace, tak prominte diakritiku

Sam varit umim, naucil jsem se to, protoze prezivat na rychlym jidle proste nejde. To neni zivot, ale prezivani. Chtel jsem jenom poukazat na to, ze zenska, ktera nevari a to vubec, je podezrela, navic kdyz ma deti a nevari, tak takovou bych nechtel. Jsem svobodny, nemam deti, proste se jen tak zamyslim nad budoucnosti. Nemluvim o zadne posluhovacce, ale o zenske, ktera se umi postarat a ktery rad vypomuzu, ale nechtel bych takovou, ktera sice mluvi 5 jazykama, ale neumi uvarit caj. Nejde o me, jde o deti. Ted uz mi konci pauza, takze odpovim vsem pozdeji individualne. Zatim ahoj, Honza

0 0
možnosti
V

Vikina

2. 7. 2010 20:25
Re: Dobry den vsem, pisu z prace, tak prominte diakritiku

To máš těžký, Jene, můžeš napsat nevím jak geniální článek, ale jakmile se jen trochu otřeš o žencký, vždy spolehlivě vystartují naše nažhavené pipi, které mají nejspíš velkou hroudu másla na hlavě a ty začnou sborově kdákat za všecky žencký světa. Ty normální se jen usmějí a se slovy "mě se to netýká" článek s úsměvem odloží :-P. Takže na takovou Páju či marku vůbec nereaguj, to jsou dámy, vyznačující se tím, že musí mít vždy poslední (kritický) slovo. :-);-D

Mmch, jak to, že se Tě tu nezastává zámořská falanga? Tamní holky mají, na rozdíl od našich místních, přece jen víc rozumu.

0 0
možnosti
AF

Andri

2. 7. 2010 17:56
a co vy, autore...

vy uvarite? Rada manzelovi uvarim, ponevadz on mi taky vari. To treba kdyz prijde domu o pul ctvrte z prace a ja o sesti, tak proste uvari on. Tomu se rika spoluprace, vite. Coz si myslim, ze je ve vztahu to nejdulezitejsi. Ja manzela, a on me, povazuji za rovnopravneho partnera, a ne posluhovace.

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

2. 7. 2010 17:59
Re: a co vy, autore...

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3710x
ip address