Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jednotka

4. 10. 2010 0:38
neni to pravda

Snajdre celovjeku a ostatni rozumbradove,skutecnost je takova , ze tady v Orwelovicich(USA) se zatyka za kazdou blbost,protoze corrupt policije tu praktikuje tzv. Zero Tolerance vsichni se probudte z Daydreaming a zahodte ruzove bryle,asi se bojite pravdy,ted uz to stoji za backoru vsude , tady i u nas! deje se to zrejme porad a denne.ja znam hodne takovych pripadu,neslyseli jste o dvanactilete holce v N.Y.letos?byla zatcena a cuffed behind her back,za psani na svou skolni lavici ve tride , pozdeji ji pustili ale........clovek ktereho znam osobne(v zivote netrestany) dostal za jednu facku-misdemeanour,je to pres deset let a nemuze kvuli tomu najit praci,tak to je ta vase -SVOBODA? na co je tu napriklad treba  CENZURA? demokracie a svoboda nepotrebuje cenzuru! napisu vam vam vic pravdivych info jestli chcete,just ask. A Snajdre,zensky ktery se hned vrati do prace po porodu jsou feminacistky a nebo jsou jim vymyte mozky,moje manzelka te o tom muze-educate,she's gynekolog!

0 0
možnosti

Šnajdr

6. 10. 2010 5:54
Re: neni to pravda

Není pravda, že se zatýká za každou blbost, dvanáctiletá holka v NY je extrémní případ, stejně jako třeba v Česku je extrémní případ to, co se stalo v Kuřimi, neznamená to nic v porovnání s ostatní populací. Jestli má váš známý misdemeanor a nemůže najít práci už deset let, tak chyba bude jinde, ne v systému, jednotko. Asi bude spíš Loser a vymlouvá se na to. Cenzura je třeba v každý společnosti, nikde neexistuje možnost si říkat a dělat, co chtějí všichni, ale v USA najdete mnohem víc svobody, můžete si klidně pálit korán, postavit se na Times Square s cedulí na který je Prezident Obama je totální vůl, můžete si dokonce založit sektu a dělat si tam různé věci podle sebe, to vše je tolerováno. A ženský, který se po porodu vracej do práce, to je většina Američanek, žádný femininacistky, ale obyčejný ženský, vymyté mozky ne, ale kombinace nemají jinou možnost nebo věří v kariéru nad všecko, nemají dost peněz, nemaj totiž možnosti jako v rozmazleným socialistickým Česku

0 0
možnosti

warbird_2006

3. 10. 2010 4:41
konecne jeden optimalni clanek

doporucoval buch ho kazdemu precist.

0 0
možnosti

Šnajdr

3. 10. 2010 17:39
Re: konecne jeden optimalni clanek

Děkuji.

0 0
možnosti

Isabelle

24. 7. 2010 15:58
1+

No vida ... tohle se vam, pane Snajdr, povedlo ...:-)

0 0
možnosti

Šnajdr

3. 10. 2010 17:38
Re: 1+

Díky :-)

0 0
možnosti

Astartoth

20. 7. 2010 11:06
dobre clanky

Jak o tech zbranich, tak vsem ostatnim - USA je tak vzdalena kultura, malokdo tam byl a kdyz ano, tak videl takovy zlomek, ze podle informaci zde to pak vypada jako zpola rozvojova zeme, kde po kolemjdoucich mohou palit farmari dle toho, na ci soukromou hroudu kdo vstoupil, kde farar zehna hamburgerum a vsichni jsou prilis hloupi na to, aby emigrovali z toho pekla. Vlastne neco jako bylo zpodobneno v vynikajici PC hre Postal 2. Chvalabohu za osvetu R^

0 0
možnosti

Šnajdr

21. 7. 2010 20:21
Re: dobre clanky

Dík. PC hry teda neznám, nehraju vůbec, ale díky za komentář.

0 0
možnosti

Caveat

20. 7. 2010 4:07
Pár let jsem tam strávil. A pár věcí mi vadí.

Amíci jsou hodně povrchní. Jeden den vám řeknou celej život a druhej den vás málem nepozdraví. Jsou většinou taky pěkní pokrytci, tváří se jako nábožensky založení, ale tolik potratů, nemanželskejch dětí a rozvodů a  nevěr se jen tak nevidí.  Hlavně že věří v boha, ale chovají se strašně. Vadily mi ty harakiri ohledně alkoholu a sexu. Dělají, jako by nikdo nesexoval a nepil, ale opak je pravdou. Jinak s těma zbraněma souhlasím, školy nevím a zdravotnictví hrůza. Doktor prakticky nemá čas, a vůbec se neptá, jestli to chci nebo ne, prostě to napíše a basta, tady máš recept a běž. Další!!!

0 0
možnosti

iluminat

20. 7. 2010 4:41
Re: Pár let jsem tam strávil. A pár věcí mi vadí.

drtiva vetsina americanu nejsou nabozni, vice nez polovina jsou unchurched, a o tech doktorech, to je vsude stejny, Dr. House je pouze televizni program.

0 0
možnosti

212321

19. 7. 2010 23:52
Pravda

Jen si se jeste zapomnel zminit o pokrytectvi. American se bude tvarit, jako bys chtel otravit planetu, pokud si zapalis na verejnosti. Ovsem v zivote jsem nevidel tolik ridicu, kouricich za volantem, ze pro dym nebyli ani videt.

Nebo ten jejich komplex z alkoholu. Alkohol bezne v obchodech nekoupis. (Lisi se stat od statu) Vetsinou jen ve specializovanych obchodech a jen v urcitou dobu. A kdyz konecne v baru na plazi uderi jedenacta a prodaji ti plechovku piva, musis ji vypit v prostoru 3x3 metry, ohranicenem modrou carou.    

0 0
možnosti

Šnajdr

20. 7. 2010 0:44
Re: Pravda

Děkuji za komentář. Myslím, že to pokrytectví a alkohol a další věci udělám v pokračování článku. Vidím, že se mi zde shromáždilo spousta námětů a nejvíc mě pobavil ten policejní stát. To je ;-D

0 0
možnosti

jayana

19. 7. 2010 23:16
ke zbranim

Konecne normalni clanek o USA! Ja bydlim deset let v Coloradu a nestacim zasnout, co vsechno si tu prectu :-)

Jen mala poznamka k pouziti strelnych zbrani v sebeobrane: tyhle zakony se lisi v ruznych statech, napr. v Coloradu muzete strilet jen, kdyz vam nekdo vleze do domu ci bytu (ne na pozemek) a ohrozuje vas na zivote. Nedavno se tu jeden chlapik dostal do vezeni, protoze strilel po zlodejich, kteri mu kradli prives.

0 0
možnosti

Šnajdr

20. 7. 2010 0:43
Re: ke zbranim

Dík a máte pravdu, ty zákony se liší stát od státu. Asi bych měl udělat korekci v článku. Ale prostě USA není děsný a nebezpečný svět, jak si někteří myslí.

0 0
možnosti

Opinion

19. 7. 2010 22:23
Infrastruktura

Co  mi vyloženě vadí v Americkém prostředí jsou ty jejich elektrické rozvody . Všude je les stožárů a to i velmi blízko centra například ve Filadelfii .  Jinak infrastrukturu mají pěkně zanedbanou, rezavé železniční mosty a například metro (NY,Philly) i když uznávám že jsou to staré stavby, ale za ty roky se to mohlo nějak renovovat, ale asi nejsou peníze na veřejné projekty .

0 0
možnosti

Šnajdr

20. 7. 2010 0:42
Re: Infrastruktura

Chápu, ty rozvody jsou dost divné. Navíc kabelová tv není jako v Čr kabel v zemi, ale podél el. vedení, ve vzduchu;-D

0 0
možnosti

jaruca

19. 7. 2010 21:23
Výborný článek

zajímaly by mne třeba určité zvláštnosti, před dávnou dobou jsem viděla dvoudílný film Amerika, ale už se dozajista spousta věcí změnila.

0 0
možnosti

Šnajdr

20. 7. 2010 0:41
Re: Výborný článek

Dík. O tom filmu nemám šajna, takže nemůžu posoudit.

0 0
možnosti

vtech

19. 7. 2010 20:56
strucne

pekne

0 0
možnosti

Šnajdr

20. 7. 2010 0:45
Re: strucne

:-)Dík.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS