Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

1888

6. 8. 2010 20:03
Bloger ma prvni prispevek a

ostatni se bavi o cem chteji

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

3. 8. 2010 16:56
ja se rozhodne nechci p. Bosaka zastavat,

ale co pisete vy me stavi na jeho stranu. Ne tim, co pise, ale tim, ze by mel nekdo - nejaka vyssi moc, kontrolovat, posuzovat.... Dekuji, ne. cenzura je spatne. Svoboda slova je binarni - bud je nebo neni. Nemuze byt napul. Vzdyt ten, kdo pise urazky a nenavistne clanky tim dela vizitku jen sobe. Nejlepsi reakce neni ho cenzurovat, smazat, zrusit. Nejlepsi obrana je ho necist, kdyz vas takhle spali. Je to vase svoboda, stejne jako by mela byt jeho napsat cokoliv.

Ano, mnoho lidi jsou sprosti hulvati. Ale tim, ze je budeme sikanovat a cenzurovat je jen vyhrotime. kdyz je nechame a budeme v tichu ignorovat-  bud se proberou... a nebo budou tak minoritni a na okraji, ze bude uplne jedno, co pisou. Jedina cenzura, co uznavam, je autocenzura-vlastni kulturnost, takt, vychovani a slusnost. Ne neco zvenku.

A ohledne toho, co psal (necetl jsem to a ani me to nezajima) - je otazka, jesli se do ni navaze protoze je tehotna a nebo za to co dela. Protoze s tim nema tehotenstvi co delat,to je mimo

0 0
možnosti
V

Vikina2

30. 7. 2010 0:29
Tak dneska se mazalo tak,

že se to nezobrazuje ani ve skrytých - že by nám to redakce vysvětlila?? Jéžíš, to jsem ale naiva. Nebo že by to nemazala redakce?

0 0
možnosti
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

29. 7. 2010 23:50
Nevím,

třeba Vám pomůže můj článek na tohle téma. http://odarcenkova.blog.idnes.cz/c/148380/Znovu-k-diskuzim.html  L.;-)

0 0
možnosti
AP

Anselm

28. 7. 2010 13:41
Proč ho tolik žen brání?

Úplně teď pominu pana Bosáka, čistě jenom k těm ženám jej bránícím. Tady jste podle mého názoru vedle zcela určitě.

Zas tak moc jich není. Jsou to ty, které k němu už dost dlouho chodí a mají jeho psaní a fotky rády. Jenom pár, pořád stejná jména. Přečtěte si ty diskuze, pravděpodobně naznáte, že to nejsou žádné masochistky ani zpitomělé naivky. Jako klaďas se jim autor nijak neprezentuje, namnoze spíš naopak, někdy i chňape, když ho chtějí hladit. A facek bych se v tomhle případě už vůbec neobával.

Víte, pane Schneidere, já si právě to, že jej teď brání, na nich cením. A nebojte se, že nemají vlastní rozum.

0 0
možnosti
VV

V.Woolfová

28. 7. 2010 22:19
Re: Proč ho tolik žen brání?

Díky, konečně někdo, kdo si nemyslí, že jsme jen ufňukané feny, kterým nezbývá nic jiného než zbožňovat pana Bosáka. Budu mluvit za sebe. Líbí se mi jak píše, tryská to z něj tak, jak by asi mnohý přál a fotky jsou skvělé. Někdy mě štve,ale to je jen dobře. Člověk, který mě občas nenaštve  nemá svou cenu. Ale ustojím to.-)

0 0
možnosti
VV

V.Woolfová

28. 7. 2010 10:25
Plavete si životem, nic nehrotíte,

rodiče se za Vás nemusí stydět. No,mí rodiče by se asi styděli, kdybych jen proplouvala, vyhýbala se překážkám a konfliktům a byla taková ta hodná, co říká věci, které jsou správné a co se sluší. Překážky Vás jednou dostihnou a budete se snimi muset vypořádat.Neříkám, že musíte věci hrotit, ale problémům se nevyhnete a někdy se každý musí poprat sám za sebe.-)

P.S. Myslím, že pan Bosák nevěděl ani zbla o tom, že paní Boehmová je těhotná. Ona to někde publikovala?

V.-)

0 0
možnosti
SH0

sir Humphrey 007

28. 7. 2010 11:24
Re: Plavete si životem, nic nehrotíte,

ta je furt

0 0
možnosti
KJN

Krysařík je nezničitelný.

28. 7. 2010 8:49
Hmm..

Zapnul jsen si ten jejich rozšířený režim a také se nestačím divit..8-o

0 0
možnosti
PVBAN

papaya v banánu a naopak

28. 7. 2010 8:40
sním či bdím ????

8-o8-o;-D ty vado, tak tady se práskalo adminovi, tady se mazalo  ... no pěkně děkuju za snahu, ale mi to neva, si klidně založim další nicky, když má admin pocit, že slovo stolice je nemravný Rv!!

0 0
možnosti
KJN

Krysařík je nezničitelný.

28. 7. 2010 8:45
Re: sním či bdím ????

Jak to děláš?  Já včera chytnul jen jeden. A ten navíc reklamuji...8-o

0 0
možnosti
FM

fr-mottl

27. 7. 2010 21:43
ptate se. proc ho tolik zen obdivuje

tak na to Vam mohu odpovedet. Je to velky, dobre staveny chlap a svym projevem naznacuje zenam, ze muze byt (jak rikaji nasi nemecti pratele) tou skalou v priboji a to je neco, ceho si zeny nejvice ceni. Pan Bosak je pro ne prototyp chlapa, o ktereho je mozno se v nouzi oprit. Verte mi, ja jsem velkej jak Lionel Messi a muzu bejt vtipnej a chytrej a dokonce i bohatej, ale proti nekomu takovemu nemam sanci.

To samozrejme neni chyba tech zen, ony jednaji tak, jak jim evoluce narizuje, s tim nic neudelame.

0 0
možnosti
KJN

Krysařík je nezničitelný.

27. 7. 2010 21:50
Re: ptate se. proc ho tolik zen obdivuje

Já vám nevím, žena nejsem. To bude asi tím. Není mi totiž jasné, jak může být jako vlastnost imponující to, když nějaký muž brečí nad nespravedlností, místo aby chybu hledal nejdřív u sebe, tak osočuje všechny okolo, jeho slovník mi také nepřipadne inponující. Chápu, že mnohé ženy mohou mít rády, když muž příjde domů a nejdříve manželku zbančí. Sice nechápu, ale věřím že některým ženám to může dělat dobře, případně jim to imponuje. Asi tak nějak.

0 0
možnosti
PW

Pulchritudinous Wendolene

27. 7. 2010 21:20
Jo, pane Scheidere, to mate tezky

Oni si nekteri ptacci mysli, jak jsou vyjimecni a kdyz je nekdo presvedci, ze ne, opravdu ne, tak to vadi. Uznavam, jeden cas jsem mela nemistne poznamky vuci admince Boehmove, ale mam pravo zmenit nazor, ne? A styl pana Bosaka je ubohy. Nadava, ze mu  nadavame. Aneb jsme vsichni stejni v tomto Matrixu. Ale take mne udivuje, ze za nej bojuji zeny. No nic. Clovek se porad uci.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3710x
ip address